U ovim teškim i izazovnim vremenima, koji su rezultat pandemije korona virusa, svi smo se našli pred velikim preprekama i pitanjem: kako dalje?

Umjetnici su osjetili gorak okus otkazivanja nastupa, nemogućnost provedbe predstava i druženja s publikom. Čime god se bavili glavno je pitanje možemo li pristupiti problemu s drugačije točke gledišta i pronaći način kako ipak obavljati svoj posao na kreativniji i drugačiji način.

Ništa ne može zamijeniti živu riječ, ljepotu susreta i druženja, ali ipak nam digitalne tehnologije nude pogodnosti i mogućnosti koje nam olakšavaju postojanje u ovom dobu.

Google  je u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Algebrom organizirao on-line događaj “Grow Croatia with Google” jer želi pomoći hrvatskom gospodarstvu u oporavku nudeći proizvode i programe te edukaciju za više od 10 000 mikro i malih poduzetnika.

Ovaj on-line događaj otvorio je Brođanin g. Dragan Jelić, državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te je istaknuo da je za mikro i male poduzetnike digitalizacija poslovanja i stjecanje odgovarajućih vještina značajan izazov.

Profesionalna pripovjedačica Sandra Vukoja našla se među tri poduzetnice koje svojim primjerom žele potaknuti druge na stjecanje novih vještina.

Pogledajte video o njima:

Cijelu konferenciju „Grow Croatia with Google“ možete pogledati ovdje.