Siječanj je bio posebno zanimljiv za Bajkopričalicu Sandru .
Početkom mjeseca pripovjedačica Sandra sudjelovala je na okruglom stolu u Udruzi Arteco Pavletić, a tema je bila “Važnost čitanja za osobni razvoj i društvenu integraciju” .
Uz kolege paneliste Ivanu Brkić Klimpak, knjižničarku i Alena Vrlazića, poduzetnika, izložila je razmišljanja i stavove zašto je pripovijedanje ključ ulaska u svijet čitanja. 
Na poziv divne osobe i logopedice Ive Radošić, pripovjedačica Sandra posjetila je novotovoreni Logopedski centar Malik u Novoj Gradišci te djeci pripovijedala prigodno “Šumu Striborovu” .
Onda se dogodila čudesna Noć muzeja! Bajkopričalica Sandra gostovala je u Muzeju Brodskog Posavlja gdje je održala tri programa pripovijedanja, te velike i male bajkoljupce razveselila pričama iz ledene šume.
U ovom muzeju nalazi se multimedijalna izložba “Doba leda i vatre” autorice Ivane Maruščak.
Tu će biti sve do svibnja pa ako još niste, posjetite ovu izložbu jer zaista ćete naučiti nešto novo, ali i zabaviti se. 
Ovaj mjesec završio je pripovijedanjem na engleskom jeziku u Hobbit kući gdje je Sandra volonterima iz raznih dijelova svijeta predstavila lik i djelo naše književnice Ivane Brlić-Mažuranić, pripovijedala im njezinu bajku, ali i još jednu narodnu priču.
Ovaj susret je bio poseban. 
Divno je priče donositi, dijeliti i biti Putnik Namjernik pun priča i bajki. Neka priče putuju i neka nas povezuju. 
Hvala svima na pozivu za gostovanje!
Ako još niste, zapratite Instagram profil sandra.vukoja_storyteller i YT kanal Artemisia gdje u kratkim videima pripovjedačica dijeli priče, bajke i poeziju. 🙂