Usluge

PROGRAMI PRIPOVIJEDNJA

  • Za djecu 5+ /obitelj
  • Za odrasle

Kroz pripovijedanje bajki i priča potičem djecu i odrasle da otvore vrata svoje mašte i kreativnosti, da se približe sebi – svome iskonskome „ja“ i kroz mudrost drevnih priča pronađu hrabrost da idu ususret svojim snovima.

Ukoliko želite da Bajkopričalica Sandra posjeti vaš razred, školu, vrtić, knjižnicu ili da pripovijedanjem oplemeni neki poseban događaj, javite se na e-mail : info@bajkopricalica.com  i dogovorite gostovanje.

EDUKACIJA

Kroz edukativne seminare/radionice i stručna predavanja pomažem roditeljima, odgojiteljima, učiteljima, te svima koji rade s djecom i mladima da osvijeste važnost pripovijedanja, probude i poboljšaju svoje pripovjedačke vještine i spoznaju dobrobiti primjene bajki i priča u odgoju i nastavi, a djecu i mlade potičem da iskažu svoju kreativnost, maštu i osjećaje kroz pisanu i živu riječ.   

Ukoliko ste zainteresirani za seminar/radionicu ili stručno predavanje, te želite zajedno s Bajkopričalicom Sandrom učiti, istraživati i poboljšati svoje pripovjedačke vještine, za sve detalje obratite se na info@bajkopricalica.com